۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر
رتبه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ماه July سال 2021 میلادی در نظام رتبه‌بندی Webometrics

نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه جولای 2021 نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس اعلام گردید. مبنای این رتبه بندی براساس 3 شاخص تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن 50%، تعداد استنادات 210 نویسنده پراستناد دانشگاه درGoogle Scholar (شاخصOpenness/Transparency) با وزن 10% و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین 10% مقالات پراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence/Scholar) با وزن 40% است. بر اساس نتایج اخیر این رتبه بندی، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند.

در حال حاضر از 65 دانشگاه علوم پزشکی کشور در این نظام رتبه بندی، 72% آنها با بهبود رتبه جهانی همراه بوده اند.

نتایج رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور براساس نظام رتبه بندی Webometrics در جولای سال 2021 میلادی و مقایسه آن با ژانویه سال 2021 میلادی

1400/05/08