۱۴۰۰ پنج شنبه ۳ تير
نتایج رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نظام رتبه بندی وبومتریکس

نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه ژانویه 2021 نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس اعلام شد.

نظام رتبه‌بندی وبومتریکس به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد. براین اساس وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس 3 شاخص تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرار شده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه با وزن 50 درصد، تعداد استنادات 210 نویسنده پراستناد دانشگاه در گوگل اسکالر با وزن 10 درصد و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرار گرفته در بین ده درصد مقالات پراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago با وزن 45 درصد ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شوند.

در رتبه بندی اخیر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مشهد به ترتیب رتبه های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده اند.

نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را می‌توانید در فایل پیوست مشاهده فرمائید.

1399/11/14