۱۳۹۹ يکشنبه ۲۸ دي
دسترسی اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به سامانه مشابهت یاب

به اطلاع می‌رساند امکان دسترسی اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به سامانه "مشابهت‌یاب" به آدرس https://ppc.research.ac.ir جهت بررسی سرقت علمی مقالات فراهم گردیده است. سامانه مشابهت‌یاب که از مجموعه سامانه‌های "نوپا" است، با هدف فراهم‌سازی امکان بررسی و شناسایی سرقت علمی "Plagiarism" در مقالات و متون انگلیسی طراحی و پیاده‌سازی شده و به صورت رایگان در اختیار همکاران هیئت علمی قرارگرفته است. از این پس همکاران محترم هیئت علمی می‌توانند با مراجعه به آدرس فوق، با کدملی به عنوان شناسه و رمز عبور خود که همان رمز عبور سامانه علم‌سنجی ایشان است وارد سامانه شده و نسبت به بارگذاری مقاله و اخذ گزارش مشابهت یابی آن اقدام نمایند.

اعضای محترمی که به رمز شخصی خود دسترسی ندارند می‌توانند از گزینه «بازیابی کلمه عبور» در همان صفحه نسبت به دسترسی به رمز عبور خود اقدام نمایند.لازم به ذکر است در آینده نزدیک مشابهت یابی مقالات و متون فارسی هم دراین سامانه امکان‌پذیر خواهد شد.

1399/06/18