۱۳۹۹ يکشنبه ۲۸ دي
رتبه بندی مجلات علوم پزشکی کشور برحسب مقادیر Impact Factor سال 2019 همراه با سایر شاخص ها
مقادیر جدید Impact Factor مجلات علوم پزشکی نمایه شده در ISI مربوط به سال 2019 منتشر شد.
به اطلاع می‌رساند مقادیر جدید Impact Factor (ضریب تاثیر) مجلات نمایه شده در بانک اطلاعاتی ISI، مربوط به سال 2019 منتشر شده است. شاخصImpact Factor جدید مجلات حاصل تقسیم تعداد استنادات سال 2019 به تعداد مقالات منتشرشده سال‌های 2018 و 2017 مجلات است. در ویرایش جدید منتشرشده،‌ پنج مجله زیر موفق به دریافت IF بالاتر از 2 شده‌اند.
  1. International Journal of Health Policy and Management از دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  2. BioImpacts از دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  3. DARU-Journal of Pharmaceutical Sciences از دانشگاه علوم پزشکی تهران
  4. Journal of Environmental Health Science & Engineering از دانشگاه علوم پزشکی تهران
  5. Iranian Journal of Basic Medical Sciences از دانشگاه علوم پزشکی مشهد
برای دریافت جدول مقایسه ای Impact Factor جدید مجلات اینجا را کلیک نمائید.
1399/04/23