۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
وبینار آموزشی Mendeley
دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا - نماینده رسمی ناشر الزویر در ایران برگزار می کنند: *وبینار آموزشی Mendeley*
دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا نماینده رسمی ناشر الزویر در ایران برگزار می کنند:
 *وبینار آموزشی Mendeley*
سه شنبه 10 تیرماه 99
ساعت 13 الی 15
مدرس: مدیر آموزش نماینده ناشر الزویر در ایران
👨🏻‍💻 شرکت در این وبینار برای کلیه علاقمندان رایگان است.
*وبینار آموزشی Mendeley*
 لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در وبینار آموزشی به سایت مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به آدرس ذیل مراجعه فرمائید:
 فرم الکترونیکی ثبت نام در وبینار:
 *مندلی چیست؟*
✳ _*پایگاه Mendeley Web*_ یک شبکه اجتماعی علمی محسوب می شود. در این شبکه کاربران _*مقالات*_ خود را به _*اشتراک*_ گذاشته و آمار خوانندگان مقاله به تفکیک درجه تحصیلی و زمینه کلی تحقیقاتی آن ها برای افراد ارائه می شود. این شبکه _*دیتاهای پژوهش*_ را به _*شکل های متنوع*_ ارائه می دهد که برخی از آن ها مرتبط با مراحل تحقیق می باشند.
✳ در _*Mendeley Web*_ امکان ایجاد _*گروه های تحقیقاتی آنلاین*_ و به _*اشتراک گذاری کارهای پژوهشی*_ وجود دارد که این گروه ها می توانند عمومی و یا خصوصی باشند.
✳ همچنین امکان _*جست و جوی فرصت های شغلی و فرصت های مطالعاتی*_ از شرکت ها، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های دنیا وجود دارد.
✳ با استفاده از مندلی وب می توان _*رویت پذیری مقالات*_ را افزایش داد و متعاقبا موجب افزایش تعداد استنادهای مقالات شد.
✳ _*بخش Mendeley Data*_ منبعی از مجموعه داده های متنوع تحقیقاتی در دنیا می باشد که اخیرا با ظهور بیماری COVID-19 مجموعه داده های مرتبط با آن نیز به پایگاه افزوده شده است. این مجموعه داده ها دارای شماره اختصاصی DOI هستند تا هر کدام منحصر به فرد باشند و استفاده و ارجاع به آن ها معتبر باشد.
✳ کاربران علاوه بر _*جستجوی مجموعه داده ها*_ قادر به _*آپلود و اشتراک گذاری*_ مجموعه داده های خود نیز می باشند.
✳ در کنار تمام این موارد _*Desktop Mendeley*_ یک نرم افزار مدیریت مراجع و استناددهی می باشد که الزویر آن را _*رایگان*_ در اختیار محققین قرار داده است و به طور مرتب محصول آپدیت شده و ارتقاء می یابد و مشکلات کنونی کاربران در ایران که به علت عدم دسترسی رسمی به اندنوت، مجبور به استفاده از کرک های مختلف و جدید هستند را از بین می برد.
✳ _*نرم افزار Mendeley Desktop*_ یک _*نرم افزار PDF خوان*_ نیز می باشد و کاربران در کتابخانه خود قادر به _*مطالعه فایل PDF مقاله*_ نیز هستند.
✳ همچنین امکان _*هایلایت کردن متن و تصاویر مقاله*_ و امکان _*ایجاد یادداشت در مقاله*_ از ویژگی های دیگر _*Mendeley Desktop*_ می باشد که آن را از سایر نرم افزارهای مشابه متمایز می کند.

1399/04/07